maanantai 4. toukokuuta 2015

Willer kotiin...

... Muttei ihan viellä. Willer tulee kotiin tämän viikon sunnuntaina tai ensi viikon tiistaina. Riippuu ihan siitä, että mikä päivä saan Willerille kuljetuksen Puhokseen Koivikolle. Odotan innolla, että oma kultakimpaleeni tulee kotiin! Ajattelin mennä viikonlopuksi Savonlinnaan, koska nyt en ole ollut kahteen viikkoon Savonlinnassa. Willerille kuuluu oikein hyvää ja on hyvässä kunnossa. Suurin huolenaihe on se, että pitäisi löytää sopiva satula. Yritän tässä myydä traileriakin pois, että saisin ostettua kunnon satulan Willerille. Jos joku tarvitsee kahden hevosen traileria niin täällä olisi! Kuvia saa pyytämällä.


Vappu meni itseni osalta kivasti! Eilen kävin Kerimäellä iso mummini syntymäpäivillä ja hän täytti upeat 90 vuotta. Ihana teräsmummo! Samalla kävin nopeasti Savonlinnassa vilkaisemassa Willeriä ja vaihdoin kuraiselle hevoselle puhtaat päitset, 



Postauksia tulee enemmän, kun Willer tulee takaisin minulle itselleni. Ei ole oikein kunnollista postattavaa, kun ei ole mistä kirjoittaa. Pahoitteluni!

2 kommenttia:

  1. Onko Willer nyt sitten kotona ja onko nyt mitä tapahtunu kun et oo postannu

    VastaaPoista

•Ethän kommentoi mitään ilkeää mikä ei edes liity blogiin. Ei siitä tule kenellekkään hyvää mieltä!