keskiviikko 28. tammikuuta 2015

Kuulumisia

Moi! Ajattelin nyt postata, kun kerrankin on TOIMIVA kone joka avaa bloggerin. Tosin ei ole ollut mitään kunnollista postattavaa, koska Wipe on ollut sairaslomalla oikean etujalan polven takia. Lauanrtaina (17.1) Willer oli riehunut tarhassa tarhakaverinsa kanssa ja satutti polvensa. Turvotus saatiin polvesta pois, mutta lämpö siitä ei lähtenyt joten eläinlääkäri kävi tänään. Eläinlääkäri raspasi hampaat ja määräsi polveen lääkekuurin. Sen sitten näkee miten lääke lähtee tehoamaan. Toivottavasti mahdollisimman pian! 


Suunnitelmatkin muuttuu niin nopeasti! Perjantaina olisi tarkoitus viedä Willer Savonlinnaan Sarin tallille Mari Suomalaiselle ratsutukseen. Pitää miettiä ja harkita nyt tarkkaan, että mitä tässä nyt pitäisi tehdä. Pitääkin aina käydä näin. Juuri, kun voisi kunnolla päästä treenaamaan niin hevonen satuttaa jalkansa. Olisi voinut sairastella silloin, kun emme voineet ratsastaa ilman hokkikenkää. Välillä ärsyttää todella paljon tämä hevostouhu, mutta aina löytyy silti jostain sitä puhtia millä jaksaa yrittää. 

Itselläni on tasan kaksi vaihtoehtoa tämän suhtee. Ensimmäinen vaihtoehto on se, että Willer jää luokseni vielä siihen asti kunnes polvi on täysin kunnossa ja yritän kuukauden sisällä saada Willerin kuntoa paremmaksi. Sitten vasta kuukauden päästä veisin Willerin Marille. Pelkään sitä, että jos Willer jää luokseni niin saattaa karsinapaikka mennä nenäni edestä enkä saa sitä pitempi aikasta karsinapaikkaa. Olisi tarkoitus jättää Willer Marille pidemmäksi ajaksi. Toiveena olisi, että Mari saisi Willerin vasemman laukan ja vasempaa puolta paremmaksi. Myös jos niitä askellajeja saisi laadukkaammaksi. Koulussa ja esteillä hevosta pitäisi saada myös eteenpäin. Tuossa on vähän vaatimuksia Marille, mutta uskon että Mari saa tehtyä hevoselle ihmeitä. Pitää katsoa nyt ainakin pari viikkoa, että miten Marilla ja Willerillä alkaa sujumaan. Jos ei ala sujumaan niin Wipe tulee takaisin luokseni ja jos alkaa sujumaan niin hevonen saa jäädä sinne! Uskon kyllä todella vahvasti, että Mari saa Willerin kulkemaan hyvin ja saa vietyä Willeriä eteenpäin. Toinen vaihtoehto on siis se, että vien Willerin perjantaina Savonlinnaan ja hoidetaan se jalka siellä kuntoon. Sitten, kun se jalka on kunnossa niin Mari voi alkaa työstämään Willeriä niin miten itse haluaa. En tiedä mitä mieltä olla tässä asiassa, mutta jotenkin olen sitä mieltä, että Willerin voisi viedä perjantaina Savonlinnaan. Huomenna päätän sen asian, koska en jaksa väsyneenä päätäni tällä asiassa vaivata!


Willerin kunto on tippunut tämän sairasloman takia, koska Willer on joutunut olemaan kohta kaksi viikkoa putkeen karsinassa. Onhan Willeriä aina käveletetty, mutta ei se hevosen kuntoa yllä pidä. Silmissä näkee kuinka hevosen lihakset on päässeet tippumaan ja se on niin masentavaa. Samalla ärsytti suunnattomasti ettei päästy tämän takia Aki Hannulan valmennukseen. Jos sitä helmikuussa päästäisiin käymään Aki Hannulan valmennuksessa!

Myös siksi vien Willerin Marille, koska pakko on panostaa kouluun nyt viimeisillä metreillä! Oikeastaan se on aika hyvä idea, että vien Willerin Marille. Hevonen kehittyy paremmaksi sillä aikaa, kun yritän hankkia parempia arvosanoja viimeiseen peruskoulun todistukseen. Myös lähden maaliskuussa Italiaan, joten silloinkin pitäisi olla joku liikuttamassa Willeriä. Enkä keksi ketään muutakaan, kun Marin. Onhan se ikävää, että Willer muuttaa niin kauas, mutta tämä on meidän molempien parhaaksi! Käyn tietysti Willerin luona joka perjantai ja viikonloput. Myös lomat ajattelin viettää Willerin kanssa ja koitan valmentautua parhaani mukaan Willerin kanssa. Tässä olikin kaikki kerrottava. 

KÄYKÖ KUKAAN BLOGINI LUKIJOISTA SARIN TALLILLA?


3 kommenttia:

  1. ei sulta ainakaa haasteita puutu:D

    VastaaPoista
  2. Moi! Sulla on tosi kiva blogi, hienoja postauksia ja tosi nätti ulkoasu...
    Liityin blogiisi lukijaks, jos sua kiinnostaa niin toki sinäkin minun! :)
    http://salminenbloggaa.blogspot.fi/

    VastaaPoista

•Ethän kommentoi mitään ilkeää mikä ei edes liity blogiin. Ei siitä tule kenellekkään hyvää mieltä!