perjantai 9. tammikuuta 2015

Kypäräkameran testailua & muuta asiaa

Moi! Testailin tiistaina joululahjaksi saamaani kypäräkameraa. Peltocruisailun jälkeen käytiin myös maastolenkki. Willer oli niin onnessaan, kun käytiin maastossa. Kamerasta loppui virta kesken ennen maaston vauhtipätkiä, joten en saanut valitettavasti videota maastoilusta. Keskiviikkona ja torstaina Willerillä oli vapaapäivät, koska en päässyt tallille. Tänään kävin tallilla ja juoksutin Willerin sivuohjilla pellolla. Juoksutuksen jälkeen käytiin vielä pikku pätkä kävelemässä. Sitten, kun päästiin talliin asti niin venyttelin hevosen kokonaan.
 
 
Sitten muuta asiaa.. Riemullani ei ole mitään rajaa nimittäin ilmoitin itseni Aki Hannulan estevalmennuksiin! Aki tulee Saksasta asti pitämään valmennukset Sarin tallille päivinä 21.1-22.1 ja siis ilmoittauduin Willerin kanssa molemmille päiville. Willer myös mahdollisesti yöpyy siellä yön, koska en haluaisi hevosta kuljetella edestakaisin Kiteen ja Savonlinnan väliä. Eli jos joku haluaa nähdä meidät niin silloin on mahdollista tulla tervehtimään meitä! Huomenna Mari Suomalainen
tulee kanssamme tallille ja ratsuttaa Willeriä. Tarkoituksena olisi se, että Mari saisi jonkunlaisen näkökulman Willeristä ratsastaessa, että voisi valmentaa meitä parhaansa mukaan. Mahdollisesti vien Willerin joku viikko Marille ratsutettavaksi, että Mari saisi hiottua Willeriä paremmaksi esteillä ja sileällä.
 
Kuva Viola Karhapää
 
Sunnuntaina olisi taas Nooran valmennus. Sileällä mennään!
Pitäisi saada eläinlääkäri raspaamaan Willerin hampaat, koska edellinen eläinlääkäri ei tee raspauksia. (se joka oli kengityksessä mukana viime viikon perjantaina) Se eläinlääkäri joka tekee raspauksia on nyt lomalla! Harmittaa. Tämä on sitä meidän huonoa tuuria, mutta eiköhän se eläinlääkäri tule kohta lomaltaan töihin niin saadaan hammaskalustokin kuntoon.
 

ONKO KUKAAN MUU TULOSSA AKIN ESTEVALMENNUKSEEN?

 


4 kommenttia:

  1. Koska arvonnan voittaja selviää?:)

    VastaaPoista
  2. Millä meette Akin valmennukseen? :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Sitä pitää vielä suunnitella, koska oma traikku ei ole käyttökunnossa. Kyllä me vielä sinne jotenkin päästään ;)

      Poista

•Ethän kommentoi mitään ilkeää mikä ei edes liity blogiin. Ei siitä tule kenellekkään hyvää mieltä!